Patty Brard Beeld © ANP

Grote zorgen Patty Brard om zieke moeder eisen zijn tol

30 december 2020 08:17

De 91-jarige moeder van Patty Brard (65) kampt met een luchtweginfectie. De presentatrice reist daarom elke dag naar het verzorgingstehuis om voor haar te zorgen. 'Ik masseer haar ruggetje met tijgerbalsem en voetjes zoals zij dat vroeger ook bij mij deed', schrijft Patty op Instagram.

"Het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan"

Door de zorgen viel een aanvaring die ze had bij een tankstation daarom extra zwaar. Toen Patty na het tanken een muffin kocht werd ze door een man 'op niet misverstane Haagse wijze gewezen' op het feit dat ze haar auto wel weg had kunnen zetten.

'De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje! Nou weet ik dat je ook niet in het koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we nou toch in hemelsnaam een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan! Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard en dochter na jaren weer samen met kerst

Patty was zo moe en geschrokken dat ze moest huilen. 'Het zal ook wel wat met de volle maan te maken hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan! Overigens heeft mijn moeder de muffin heerlijk opgepeuzeld met dank aan het 'geduld' van de mijnheer! Een avondje vroeg naar bed raad ik hem aan! En morgen gezond weer op! Doen wij dat ook!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard wil eigen talkshow nieuw leven inblazen

Patty heeft haar moeder lange tijd niet kunnen zien vanwege de slepende ruzie met haar zus. Eerder vertelde ze hier al uitgebreid over in RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!