Danny Vera Beeld © ANP

Trotse papa Danny Vera deelt eerste foto van zijn dochtertje

30 december 2020 13:07

Een kerstengeltje voor Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu. Op eerste kerstdag werden ze ouders van dochtertje Lavie Vey Vera. De zanger laat via Instagram weten op een enorme roze wolk te zitten.

"Dit was echt overweldigend"

Bij een foto van de kleine meid laat Danny, die dit jaar op nummer 1 staat in de Top 2000, weten enorm dankbaar te zijn voor alle felicitaties de ze de afgelopen dagen hebben ontvangen. 'Heel erg bedankt voor alle hele lieve berichten, kaarten, kadootjes en al die andere dingen. Dit was echt overweldigend', schrijft hij uit de grond van zijn hart. 'Dank jullie wel, echt geweldig!'

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Top 2000-ster Danny Vera: 'Heb een hekel aan lijstjes'

Het was niet gemakkelijk om zwanger te worden, vertelde de zanger eerder in RTL Boulevard. "We gaan al vier jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit", zei hij eerder. Hun zwangerschapstraject hebben ze nooit met het grote publiek gedeeld, volgens de zanger is er al genoeg negativiteit in de wereld en daarom deelde hij alleen positieve berichten.

Danny en Escha zijn al jaren samen en trouwden in 2013. Escha werkt als fotograaf, maar is ook de tourmanager van de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kerstwonder: Danny Vera voor het eerst vader geworden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!