Beeld © ANP

Lil' Kleine emotioneel door overlijden opa: 'Kan het niet geloven'

30 december 2020 18:01

Het is een verdrietige dag voor Lil' Kleine (26). De rapper laat in een emotioneel bericht op Instagram weten dat zijn opa is komen te overlijden.

"Ik zal dat nooit vergeten"

'Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent', schrijft Lil' in zijn ode aan zijn over leden opa. 'M'n gevoel zegt dat ik vaker langs had moeten komen en meer tijd met u had moeten doorbrengen. Daar voel ik me schuldig over. Ik kan er geen sorry meer voor zeggen of verandering in brengen, want u ben niet meer onder ons'. De rapper grijpt het moment aan om zijn favoriete herinneringen aan zijn grootvader op te rakelen. 'Ik kijk daarop terug met een grote lach en kan dat waarderen'. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Lil' Kleine giert in Dubai om lockdown in Nederland

Lil' vertelt ook over de keer dat hij met zijn verloofde Jaimie Vaes op bezoek kwam. 'Dat was een bijzondere dag', vindt hij. 'U maakte grapjes over hoe knap u mijn verloofde vond en dat ik maar in mijn handjes moest knijpen met zo'n vrouw'. Ook kwam Lil' onlangs nog langs met zijn zoontje Lío. 'Ik vind geluk en rust in het feit dat u toch nog mijn zoon heeft kunnen zien en heeft kunnen vasthouden. Ik zal dat nooit vergeten'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine geeft zoontje hele stapel briefjes van 50 euro

Tijdens de coronacrisis heeft de rapper zich ook zorgen gemaakt over zijn vader. Lil' Kleine vertelt er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!