Justin Bieber Beeld © Getty Images

'Justin Bieber gaat voor carrièreswitch en wil priester worden'

31 december 2020 04:10

Als het aan Justin Bieber (26) ligt, bekleedt hij binnenkort een leidende functie binnen zijn kerk Hillsong Church. De zanger wil graag iets terug doen voor de gemeenschap en kerk, die hem naar eigen zeggen 'uit het diepste dal van zijn leven hebben getrokken'. Dit meldt 'OK! Magazine'.

Justin zou zich momenteel richten op een studie om priester te worden en is volgens bronnen 'nog nooit zo gelukkig geweest'. Ook Justins vrouw Hailey gaat al jaren naar Hillsong Church en steunt haar man volledig in zijn besluit. "Hij is absoluut niet van plan om zijn muzikale carrière op te geven, maar voelt dat er meer is dan alleen dat," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber geeft voor het eerst sinds 2017 weer een concert

Het feit dat Justin naar voren stapt om een belangrijke rol op zich te nemen is opmerkelijk, omdat zijn spiritueel leider en voormalig religieus mentor Carl Lentz in november bij de kerk opstapte. Volgens de kerk waren er meningsverschillen ontstaan met Carl en zou hij een aantal 'morele fouten' hebben begaan. Het is niet duidelijk wat daarmee precies bedoeld wordt. Wel is duidelijk dat Carl zichzelf heeft laten opnemen in een kliniek, waar hij geholpen wordt voor depressies, angstaanvallen en een burn-out.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus zoent liever met Harry Styles dan met Justin Bieber

Justin en Carl onderhielden een innige relatie, waarin Justin hem zelfs zijn tweede vader noemde. Hoewel Carl nog te gast was bij het huwelijksfeest van Justin en Hailey in 2018, had de zanger toen al afstand genomen van zijn mentor en zijn heil bij een nieuw spirituele leider gezocht. In november ontvolgden de Biebers Carl op sociale media, wat in Hollywood zo'n beetje gelijk staat aan definitief afscheid nemen van iemand.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!