Love Island Raphaëlla en Imen Beeld © Instagram @loveislandnl

Raphie van Love Island wil niets meer te maken hebben met Imen

01 januari 2021 18:29

De 'Love Island'-soap rondom Raphaëlla, Imen en Mattheüs is nog steeds bezig. Via Instagram laat Raphie weten zowel haar ex Mattheüs, als voormalig beste vriendin Imen niet meer te spreken.

"Ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken"

'Ik heb met allebei geen contact meer. Ik denk dat iedereen ook wel weet waarom, maar ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken (…) It is what it is, alles gebeurt met een reden', laat de Love Island-babe weten via Instagram Stories. Het feit dat Imen en Mattheüs haast aan elkaar vastgeplakt lijken, zou de oorzaak zijn van de breuk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie

Niet dat de Belgische dame daar moeite mee heeft, want ze laat weten dat het met haar 'supergoed gaat'. Of Imen en Mattheüs daadwerkelijk een nieuw koppel zijn moet nog blijken. Eerder lieten de twee weten zoveel tijd met elkaar door te brengen vanwege 'werk'. In België is de regel dat ze één 'knuffelcontact' mogen hebben en omdat de voetballer veel in Nederland is, heeft hij Imen gekozen. "We hebben ervoor gekozen elkaar vaker te zien, omdat we veel ‘samen moeten doen'. Dat is onze keus", vult Imen hem aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise heeft kerst doorgebracht met Love Island-ster

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!