Joshua en Megan van Temptation Island Beeld © Instagram @desaevermegan__

Vormen Megan en Joshua een nieuw Temptation-koppel?

2 januari 2021 16:39

Megan nam in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin deel aan 'Temptation Island'. Het liep voor het stel niet goed af, want de West-Vlaamse bezweek voor de charmes van verleider Joshua. Nu lijkt het erop dat ze wederom voor hem gevallen is.

"Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk"

In België is vanwege het coronavirus de regel dat je één 'knuffelcontact' mag hebben. En Joshua blijkt die persoon te zijn voor Megan. Op haar Instagram is te zien dat de twee het nieuwe jaar samen hebben ingeluid. 'Happy new year', schrijft de Temptation-babe bij een innig kiekje van hen samen, mét hartje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daryl van Temptation Island niet te spreken over gedrag Sonny

Of de twee daadwerkelijk samen zijn laat Joshua even in het midden. Aan Het Laatste Nieuws laat hij weten: "Ik wil er liever geen label op plakken. Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk."

Megan en Joshua waren na de opnames van de ultieme relatietest even samen, maar al snel bleek dat Joshua geen interesse had in een relatie. Megan was daarna nog even kort samen met een van zijn beste vrienden, maar ook dat werd niets.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Drama Island: eerste relatie in Temptation officieel beëindigd

Ook dit seizoen is er weer genoeg drama. Zo doet kandidaat Daryl in Temptation Love Therapy een boekje open over de connectie van Ricky en Jaydi:

Love Therapy: Daryl over zijn bijzondere band met Karina

09:59