Beeld © RTL

Heikki heeft nieuwe vriendin na Temptation Island-avontuur

04 januari 2021 16:21

Voormalig 'Temptation Island'-kandidaat Heikki heeft na zijn verbroken relatie met Milou weer de liefde gevonden. Na hun gesneuvelde relatie is hij zoenend op Instagram gespot met een nieuwe vrouw die naar de naam Kaylee luistert.

Heikki zit niet stil. Nadat hij in mei 2020 definitief afscheid van Milou nam, heeft hij in Kaylee misschien wel de ware gevonden. Er is nog niet zoveel bekend over zijn nieuwe liefde. Wat wel bekend is, is dat ze graag haar wulpse figuur showt op social media en een dochter heeft: Sienna. Het kiekje waarmee Kaylee en Heikki hun liefde bekend maken, is inmiddels niet meer te zien. Kaylee plaatste de foto op Instagram Stories, waarna haar vriend hem vervolgens op zijn account deelde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Milou en Heikki nemen matchende tattoos

Heikki en Milou speelden Temptation Island uit en besloten om bij elkaar in te trekken, maar hun relatie leek geen lang leven beschoren. Zelfs hun matching tatoeages weerhield het koppel er niet van om een punt achter hun relatie te zetten. 

Temptation Island: Love or Leave is inmiddels ook begonnen en de kijkers zitten al snel op het puntje van hun stoel. Dit gebeurde er bij het eerste kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Milou klapt uit de school: 'Het is uit met Heikki'

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!