Monica Geuze Beeld © Monica Geuze

Monica Geuze kampt met slaapproblemen sinds inbraak

05 januari 2021 12:41

Het valt voor Monica Geuze (25) niet mee om goed te slapen. Sinds er bij haar thuis een poging tot inbraak is gedaan kampt de vlogger niet alleen met een trauma, maar ook nachtmerries. Ze vertelt erover in haar nieuwste vlog.

"Ik word van ieder geluidje wakker sinds de inbraak"

"Ik heb zo ontzettend slecht geslapen", begint Monica haar verhaal. "Ik ben ieder uur wakker geworden vannacht." De slaapproblemen lijken zich sinds het incident op te stapelen. "Ik word van ieder geluidje wakker sinds de inbraak. Heb nachtmerries, oh man... Ik voel me totaal niet uitgerust."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze openhartig over EMDR-therapie na trauma

Monica volgt zelfs EMDR-therapie om het trauma te verwerken. "Ik heb net die sessie gehad. (…) Het is altijd zo heftig. Je voelt je erna zo ontzettend opgelucht", vertelde ze daarover in een eerdere video. In december 2020 werd Monica het slachtoffer van een poging tot inbraak bij haar eigen woning. Terwijl ze zelf in een luxe hotel in Amsterdam verbleef, werd er thuis geprobeerd om de woning binnen te dringen. Dat bevestigde het management van de vlogger destijds aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze deelt details over inbraak tijdens vakantie

Het was niet de eerste inbraak bij een BN'er vorig jaar. Gordon, René van der Gijp en Nikkie de Jager gingen Monica al voor. In alle drie de zaken zijn er verdachten opgepakt. In de video hieronder vertelt NikkieTutorials over het moment dat ze onder schot werd gehouden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!