Tanya Roberts Beeld © ANP

Bond- en That '70s Show-actrice Tanya Roberts nu echt overleden

05 januari 2021 16:16

Nadat een vroegtijdige doodverklaring voor veel verwarring zorgde is Tanya Roberts nu, op 65-jarige leeftijd, echt overleden. De echtgenoot van de actrice, Lance O'Brien, heeft het nieuws inmiddels persoonlijk gemeld aan 'TMZ'.

"Ze stierf in mijn armen"

Dat deed Lance al eerder: Tanya werd maandag doodverklaard door haar management, nadat haar echtgenoot Lance dacht dat hij haar in het ziekenhuis had zien sterven. Later bleek dat toch niet waar te zijn. Hij was de voormalig That '70s Show-ster komen opzoeken in het Cedars Sinai-ziekenhuis in Los Angeles. Toen hij haar vasthield sloot ze de ogen, waarna Lance ervan overtuigd was dat ze was heengegaan. Hij verliet het ziekenhuis zonder aan de artsen te vragen of zijn vrouw inderdaad overleden was. "Ze stierf in mijn armen", liet hij vervolgens weten aan TMZ. Tanya zou rustig heen zijn gegaan, meldde hij, maar was dus in werkelijkheid in slaap gesukkeld.

Tegen de tijd dat hij daarvan door doktoren op de hoogte werd gebracht had hij haar management al ingelicht. Daarmee had het nieuws ook de internationale pers bereikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bond Girl Tanya Roberts (65) overleden

Inmiddels is Tanya's echtgenoot ervan op de hoogte gebracht dat ze is overleden aan de gevolgen van een val. De actrice werd bekend door haar rollen in onder andere Charlie's Angels, That 70's Show en de Bond-film A View To A Kill. Ze is 65 jaar oud geworden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!