Jessie Cave als Belinda Broom in 'Harry Potter' Beeld © Warner Bros.

Baby Harry Potter-actrice opgenomen in ziekenhuis met corona

5 januari 2021 17:18

Verdrietig nieuws voor Jessie Cave (33). De 'Harry Potter'-actrice, die bekend werd als Belinda Broom in de filmreeks, meldt op Instagram dat haar 2 maanden oude zoon opgenomen is in het ziekenhuis. Tenn, zoals het mannetje heet, is besmet met Covid-19.

"Deze variant is heel krachtig en besmettelijk"

Het 'gaat goed' met Tenn, laat zijn moeder weten op Instagram. 'Hij is oké en doet het goed, maar ze zijn waakzaam en voorzichtig. Deze variant is heel krachtig en besmettelijk, dus ik hoop dat mensen extra voorzichtig doen de aankomende weken'. Groot-Brittannië zit in een nationale lockdown, omdat de Britse variant van het coronavirus enorm hard om zich heen slaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Harry Potter-acteur Devon Murray is vader geworden

'Ik hoopte heel erg dat dit niet het begin van het nieuwe jaar zou zijn voor mijn familie', gaat Jessie verder. 'Ik wilde ook heel graag niet terug naar het ziekenhuis na zijn traumatische bevalling.' Tenn werd afgelopen oktober geboren, maar kwam te vroeg. Bovendien ging de bevalling enorm snel. Een kleine 40 minuten nadat Jessie's vliezen braken, was de kleine man er al. Tenn werd overgeplaatst naar de intensive care. Zes dagen later mocht hij het ziekenhuis verlaten. Jessie werd beroemd als Belinda Broom, het vriendinnetje van Ron Wemel in de Harry Potter-films.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!