Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens kondigt mediastilte aan na roerige week

5 januari 2021 18:09

Ferry Doedens heeft zichzelf een mediastilte opgelegd. Dat heeft de voormalig 'GTST'-acteur dinsdag laten weten op Instagram. De 30-jarige hunk bevestigt tevens de breuk met zijn management, waar hij jarenlang aan verbonden was.

"Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past"

'We hebben een goed gesprek gehad en besloten dat het beter is als onze wegen scheiden. Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past', aldus de acteur. 'Ik krijg op dit moment veel aanvragen vanuit de media, maar ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan. Ik wil alles graag rustig laten bezinken en als het moment daar is zal ik van mij laten horen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Management beëindigt samenwerking met Ferry Doedens

Ook het managementbureau CTM wil geen toelichting geven over de breuk. De acteur kwam het afgelopen jaar meerdere malen onder vuur te liggen. Doedens moest afscheid nemen van zijn rol in GTST, onder meer omdat hij liet blijken de coronamaatregelen niet serieus te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens na afscheid GTST: 'Liefde voor jullie allemaal!'

Ferry kwam deze week in het nieuws omdat hij een account zou hebben gemaakt op pornosite OnlyFans waar hij weinig verhullende filmpjes en foto's van zichzelf zou delen. De acteur zou het nieuws aan Patty Brard hebben bevestigd en al vele duizenden vaste volgers hebben op OnlyFans, wat niet altijd zonder gevaar is. Zo weet Peter R. de Vries:

Peter R. de Vries over gevaar identiteitsfraude op OnlyFans

04:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!