Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen laat zich van meest oncharmante kant zien

6 januari 2021 08:32

Het grote publiek ziet Chantal Janzen (41) uiteraard vrijwel alleen op televisie, wanneer haar haar goed zit, ze een make-upje op heeft en in mooie kleding loopt. Maar uiteraard loopt ook Chantal wel eens in een minder flatteuze outfit door huis. Daar heeft haar zoontje James een foto van gemaakt. En Chantal is dan weer niet te beroerd om ook de ándere kant van de medaille met de wereld te delen.

"Zo zit ik erbij als ik een avond vrij heb"

Chantal deelt de beelden naar aanleiding van de eerste aflevering van Married at First Sight, waarin een kandidaat aangeeft dat zijn type vrouw Chantal Janzen is. Daarop deelt de presentatrice dus de ietwat minder flatteuze foto die haar zoon James heeft gemaakt. 'Zo zit ik erbij als ik een avond vrij heb, met m'n bril op m'n ingevette blote billenbek, voor mij niks raars aan', schrijft Chantal op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Chantal Janzen: 'Triest als BN'ers klagen over coronacrisis'

Afgelopen zondag was de eerste aflevering te zien van de kennisquiz Beat the Champions, die Chantal presenteert op RTL 4. In de video hieronder vertelt de presentatrice meer over het programma.

Chantal Janzen over Beat the Champions: 'Dit is echt next level'

01:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!