Fajah Lourens Beeld © ANP

Fajah Lourens geeft toe weer verliefd te zijn

8 januari 2021 17:15

Het coronajaar heeft Fajah Lourens (39) toch nog wat goeds gebracht. De actrice vertelt aan 'Shownieuws Podcast' dat ze weer aan het daten is en een nieuwe vent tegen het killerbody-lijf is gelopen.

"Hij heeft een goed lichaam en het is eindelijk geen jonkie"

"Ik heb wel iemand ontmoet, maar ik ben nog wel single", gaat Fajah verder. De actrice is 'aan het daten voor zover dat mogelijk is met corona'. "Best moeilijk", vindt ze zelf, zeker met alle maatregelen die er op dit moment gelden. Maar die lapt Fajah aan haar laars. "Die anderhalve meter heb ik echt kak aan, sorry dat ik het zeg", verklaart ze. Ook vertelt Fajah iets over haar nieuwe scharrel. "Hij heeft een goed lichaam en het is eindelijk geen jonkie. Daar ben ik wel van afgestapt. Hij is 41." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kritiek op Fajah Lourens na uitspraak over Donald Trump

Maar Fajah wil niet te hard van stapel lopen, zeker niet na haar vorige misères in de liefde. Zo wil ze bijvoorbeeld niet direct samenwonen. "Alles op een hoop gooien, dat hoef ik niet meer per se", verklaart ze. "Ik denk dat je gewoon een goede connectie met elkaar moet hebben en dat je elkaar laat zijn wie je bent." Fajahs vorige relatie met Daan van Dijk hield geen stand. De twee waren twee jaar samen en zetten er in mei vorig jaar een punt achter. 

Een van Fajahs grootste liefdes is haar lichaam. Ze doet er dan ook alles om een killerbody te krijgen en brengt zelfs producten op de markt zodat anderen dat ook doen. In de video hieronder vertelt ze er alles over. 

Fajah Lourens brengt nóg meer killerbody-producten op de markt

01:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!