Rob Kemps in 'De Slimste Mens' Beeld © NPO

Kijkers gaan Rob Kemps 'missen' na exit uit De Slimste Mens

8 januari 2021 21:45

De finaleronde van 'De Slimste Mens' zorgde voor een afscheid waar de kijkers nog niet klaar voor waren. Rob Kemps (35), die beter bekend is als zijn act Snollebollekes, moest namelijk het veld ruimen.

"Ach, wat jammer"

Rob is de zoveelste verrassing van het seizoen. Ook Emma Wortelboer en Anna Nooshin gooiden hoge ogen in De Slimste Mens. Maar de Snollebollekes-artiest kan zich niet in hun rijtje voegen, hij moet namelijk afscheid nemen van de quizshow. In de finale, waarbij de allerlaatste vraag Rob de kop kostte, nam hij het op tegen Caroline Brouwer. Uiteindelijk wist zij haar plekje in de volgende aflevering te bemachtigen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kijkers onder de indruk van Anna Nooshin in Slimste Mens

Het valt de kijkers zwaar dat Rob verloor. 'Wanneer Rob Kemps De Slimste Mens moet verlaten', twittert één bij een gifje van een heel hard huilend meisje uit de film Monsters Inc. 'Ik ga hem missen', laat een ander weten. 'Ach, wat jammer', vindt weer een andere kijker. Nog iemand anders heeft nog goed hoop: 'Ik wil Rob in de finale van De Slimste Mens.' Dat is overigens wel mogelijk, want in de finaleweek keren de deelnemers terug die het vaakst deelnamen aan de afleveringen van dit seizoen. Het zou dus zomaar kunnen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer door het oog van de naald in De Slimste Mens

Het is niet zo makkelijk als het soms lijkt bij De Slimste Mens. Helga van Leur deed mee en geeft toe dat het vanaf de bank een stuk simpeler is, zoals te zien is in de video hieronder.

Helga van Leur over Slimste Mens: 'Thuis is makkelijker'

01:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!