Beeld © ANP

Virginia van Eck trots op Peter Jan Rens: 'Geweldige vader'

09 januari 2021 15:12

Virginia van Eck spreekt vol lof over haar ex Peter Jan Rens (70). Ze roemt zijn vaderschap skills in een nieuw bericht op Instagram.

"We hebben allemaal een gelukkig leven"

'Wat een zegen in mijn leven!' schrijft de trotse moeder bij een foto van haar en haar twee oogappels. Samen met Peter heeft ze twee kinderen: Djelisa en Djanina. Sinds de relatie met de vader van haar kinderen voorbij is, heeft ze hen niet meer 24/7 bij zich.

'Wat heb ik het soms zwaar om jullie niet elke dag in mijn armen te kunnen sluiten... Gelukkig hebben jullie een geweldige vader waardoor mama zich niet snel zorgen hoeft te maken. We hebben allemaal een gelukkig leven en hopelijk kunnen we dat jullie blijven geven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Peter Jan Rens en Virginia definitief uit elkaar'

Na de relatiebreuk met Peter schoot Cupido al snel raak. Virginia heeft inmiddels een relatie met Mandy. In juni 2020 maakten ze hun relatie officieel. 'Na alle drukte en alle reacties willen wij iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichten! Lieve volgers, vrienden, familie, mensen: dank jullie wel namens Mandy en mij', schreef ze destijds bij de foto van haar en haar vlam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Virginia van Eck is al 27 kilo afgevallen na gastric bypass

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!