Beeld © AVROTROS

WIDM-kijkers vergapen zich aan opdrachten: 'Beste ooit'

10 januari 2021 09:10

'Wie is de Mol?' staat ieder seizoen weer garant voor de meest spectaculaire opdrachten, maar volgens veel kijkers hebben de makers van het programma zich overtroffen wat betreft de opdrachten die tot nu toe in het 21ste seizoen te zien zijn. Kijkers raken op social media niet uitgepraat over de 'vetste opdrachten ooit'.

"Hele vette opdrachten tot nu toe"

In aflevering één werden de kandidaten en kijkers al getrakteerd op een opdracht waarin de Mol spelletjes speelden met de kandidaten, lasergamen op een verlaten veld en het fietsen door het mooie landschap van Tsjechië. Die opdrachten werden al als ontzettend cool bestempeld door de kijkers een week geleden.

Ook aflevering twee stelt niet teleur. Bij de eerste opdracht moest het meerendeel van de groep twee van hen om de tuin leiden. De laatste opdracht was zeer dynamisch met grote trucks. Maar vooral opdracht twee met de 'blacklight ballerina's' maakte veel indruk op de kijkers thuis.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Waar kennen we de kandidaten van Wie is de Mol? eigenlijk van?

'De opdracht in het klooster met de ballerina's is zeker wel een van de beste opdrachten die tot nu toe gespeeld is', schrijft een enthousiaste kijker op Twitter. Een ander: 'Hele vette opdrachten tot nu toe in Wie is de Mol?

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

WIDM-kandidaten blikken terug op eerste truc van de Mol

Een tijdje terug sprak RTL Boulevard met een aantal kandidaten van het 21ste seizoen Wie is de Mol? Zij vertelden onder andere over bijzondere twists. Je ziet het hieronder.

'Nieuwe seizoen Wie is de Mol? extra lang door coronamaatregelen'

02:31

Wie is de Mol? zie je iedere zaterdagavond om 20:30 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!