Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra uit kritiek op vaccinatiecampagne: 'Manier is kut'

10 januari 2021 12:44

Kim Feenstra (35) heeft via social media haar kritiek geuit op de publiekscampagne over de vaccinaties tegen het coronavirus. Het model vraagt zich af wat de logica achter de campagne is. Ook noemt ze de campagne 'bagger' en 'kut'.

"Terwijl het vaccin nog geen zekerheid"

De campagne omtrent het vaccineren tegen het coronavirus heeft als boodschap dat het belangrijk is dat men zich laat vaccineren. 'Dat wordt ons ticket naar meer vrijheid', aldus de campagne. Kim is het niet eens met die boodschap.  'We geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog, te verdienen? Waar zit de logica?' schrijft ze in haar Instagram Stories.

Kim stelt dan ook kritische vragen bij de campagne en het vaccin. 'Want als je je niet zou willen laten vaccineren? Mag je dan straks minder meedoen aan je oude leven voor corona?' vraagt ze zich af. En over het vaccin: 'Terwijl het vaccin nog geen zekerheid geeft of je daadwerkelijk beschermd bent tegen het coronavirus. Je zou je bijna moeten schamen als je je niet wilt laten vaccineren. Alsof het dan door jou komt dat corona nog steeds leeft, letterlijk en figuurlijk.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kim Feenstra onthult naam kindje als het een meisje was

Wel benadrukt Kim dat ze in principe niet tegen vaccinaties is, maar wel tegen 'dit soort indoctrinatie over een vaccin waar zo weinig over bekend is en wat een soort van verheerlijkt lijkt te zijn.' Het model vindt de campagne dan ook 'bagger' en 'kut'. Zelf had Kim het anders aangepakt. 'Er zitten duizenden jongeren en andere creatieve geesten in ons land die nu koos werkloos zijn en graag met u wilde meedenken over een geschikte campagne. Daar zou de bevolking meer aan hebben dan deze bagger op de radio en straks weer een zooitje gare BN’ers die zich laten betalen en lenen om campagne te voeren.'

Kim sluit haar relaas af met de tekst: 'Nu ga ik baby knuffelen.' Het model is sinds kort moeder van haar zoontje Brooklyn Baby. In de video hieronder vertelt ze onder andere wat de betekenis achter zijn naam is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!