Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise geeft duidelijkheid over vermeende nieuwe vriend

10 januari 2021 15:59

Famke Louise (22) heeft duidelijkheid gegeven over de status van haar relatie met 'Love Island'-ster Denzel. De twee hebben samen de feestdagen gespendeerd en dus draait de geruchtenmolen op volle toeren. Veel mensen vragen zich af of de twee een stel zijn. Via een statement aan RTL Boulevard geeft Famke duidelijkheid.

"Ze zijn gewoon vrienden"

"Ze zijn gewoon vrienden", laat het management van Famke Louise aan RTL Boulevard weten. De zangeres deelde tijdens de feestdagen een inkijkje in haar privé-leven, waarin te zien was dat ze tijd met Denzel doorbracht. Veel mensen dachten daarom dat de twee aan het daten waren, maar niets blijkt dus minder waar. Ook vandaag is op hun Instagram te zien dat de twee tijd met elkaar doorbrengen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Love Island-ster Aleks spreekt zich uit over Famke Louise

Aleksandra, de ex van Denzel en ook bekend uit Love Island, reageerde eerder al op de geruchten. 'Als jullie denken dat ik haar nu ga afkraken, kunnen jullie dat echt vergeten! Ik vind er helemaal niks van eigenlijk. Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening', liet ze weten.

2020 was een jaar waarin Famke Louise volop in het nieuws was. Ook verscheen er een documentaire over haar leven. In de video hieronder zie je daar alvast een voorproefje van.

Famke Louise: 'Ik heb hard gewerkt en ben gegroeid als persoon'

02:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!