Michael B. Jordan Beeld © ANP

Michael B. Jordan bevestigt relatie met ex Memphis Depay

11 januari 2021 05:38

Nadat er al maandenlang gespeculeerd werd over een relatie van Michael B. Jordan (33) en Lori Harvey (24), hebben de twee dit nieuws nu zelf bevestigd op sociale media. Zowel Michael als Lori plaatsten foto's op Instagram, waaruit duidelijk wordt dat ze heel gelukkig zijn met elkaar.

Jordan, die normaal gesproken zeer behoudend is in het delen van persoonlijke zaken, postte als eerste een foto. Hoewel de foto donker en vaag is, is duidelijk dat het hier om hem en Lori gaat. De acteur tagde zijn vriendin namelijk. Lori postte wat duidelijkere kiekjes, waarop het stel goed te zien is en waar Lori zelfs een hartje bij zette.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Michael B. Jordan regisseert derde Creed-film'

Michael en Lori zouden sinds de herfst van 2020 samen zijn, toen ze voor het eerst samen werden gezien op het vliegveld van Atlanta. Daarna werden ze opnieuw gespot in Salt Lake City, waar ze oud en nieuw gevierd zouden hebben.

Lori was eerder verloofd met de Nederlandse voetballer Memphis Depay, met wie ze vanaf 2016 een relatie had. In juni 2017 kondigden ze aan te gaan trouwen, maar dat kwam er nooit van. Het is nooit echt duidelijk geworden waarom de twee uit elkaar gingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael B. Jordan is meest sexy man van 2020

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!