Regé-Jean Page in Bridgerton Beeld © Liam Daniel / Netflix

Bridgerton-ster Regé-Jean Page reageert op geruchten James Bond

11 januari 2021 13:53

Regé-Jean Page (31) kan geen interview meer doen zonder dat de acteur wordt gevraagd naar hoe het nu precies zit met James Bond. Ook Jimmy Fallon (46) waagde een gokje in 'The Tonight Show'.

"Ik denk dat het internet heel veel dingen denkt te weten"

De geruchtenmolen begon met het draaien van overuren nadat de acteur bij een promo van Bridgerton de misleidende tekst 'regency, royalty, shaken and stirred' plaatste. Dit zou er volgens veel fans op wijzen dat hij in de race is om 007 te spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page de nieuwe James Bond?

"Ik denk dat het internet heel veel dingen denkt te weten", is zijn antwoord hierop. Volgens de acteur is de kans klein dat de rol naar hem gaat. "Als je als Brit een beetje goed acteert, dan koppelen ze je meteen aan het 'B-woord'." Erg vindt hij het niet, hij voelt zich zelfs vereerd biecht hij op.

Daniel Craig kroop voor No Time To Die voor het laatst in de huid van de actieheld. Wie zijn opvolger moet worden houdt de gemoederen al een tijdje bezig. Eerder werden ook Cillian Murphy, Richard Madden, Idris Elba en en Paul Mescal voorgesteld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste draaidag Bridgerton zat meteen vol steamy seksscènes

Hoewel Bridgerton, dat het best kan worden omschreven als een mix tussen Gossip Girl, 50 Shades of Grey en The Crown, een groot succes is, is een tweede seizoen nog niet bevestigd door Netflix. "We hopen allemaal dat de serie vernieuwd gaat worden. Het is leuk om het te maken en de reactie van de kijkers ging voorbij onze stoutste dromen", zei actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) bij Variety. "Maar tot het moment dat de Netflix-goden ons zegenen, weten we het niet."

Bridgerton is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Julia Quinn. Een tweede seizoen zou naar verluid een dieper kijkje geven in het leven van Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey. Nicola: "Dat zou ik geweldig vinden, want het houdt de show verfrissend en biedt een totaal ander perspectief. Anthony is zo’n ander karakter dan Daphne."