Nikkie de Jager in 2019 Beeld © ANP

Nikkie de Jager: 'Voel me vaak schuldig in mijn relatie'

11 januari 2021 19:07

Een lichtpuntje in het turbulente leven van Nikkie de Jager (26) is haar verloofde Dylan. Hij maakt zijn opwachting in haar docu-reeks 'Layers of Me', waarna Nikkie open vertelt over hun relatie. Zo biecht de beautygoeroe op dat ze zich maar wat vaak schuldig voelt.

"Dan denk ik: pff, laat hem met rust"

Het Beverly Hills Brabant-leven dat een grote ster als Nikkie leidt, is wennen voor de jonge kok. Van de bling bling inrichting thuis tot herkend worden op straat: Dylan vertelt dat hij er in het begin moeite mee heeft. Nu Nikkie hem heeft geïntroduceerd bij haar publiek, wordt Dylan zelf ook herkend. Naar eigen zeggen is 'alles' in zijn leven veranderd met zijn verloofde aan zijn zijde.

Dat ziet de goeroe niet altijd lekker. "Soms kijk ik naar de mensen om me heen en denk ik: het spijt me. Sorry dat ik geen simpele, makkelijke levensstijl heb." Op de foto gaan met mensen op straat is inmiddels dagelijkse kost voor het koppel. "Ik voel me vaak heel schuldig. Dan denk ik: pff, laat hem met rust."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager vertelt over kankerdiagnose en verlies broertje

Het had niet veel gescheeld of deze spraakmakende documentaire over het leven van de jonge, invloedrijke Nikkie had niet bestaan. Documentairemaker en vriendin Linda Hakeboom vertelt dat ze de klus in eerste instantie afsloeg. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!