Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze zou al haar tatoeages willen verwijderen

12 januari 2021 14:45

Als Monica Geuze (25) in haar vingers kon knippen om al haar tatoeages te laten verdwijnen, dan zou ze dat zo doen. Dat vertelt de vlogger in haar nieuwste video. Vooral de tatoeage in haar nek - waar 'joy' staat - is ze spuugzat.

"Aan de andere kant vind ik het leuk, omdat het kleine versiersels zijn die ik in verschillende periodes van mijn leven heb gezet"

Dat haar gratis nektatoeage er überhaupt is gekomen, is omdat Monica vooral het bijbehorende tripje naar Japan niet wilde afslaan. Samen met Kay Nambiar vloog ze naar haar droombestemming voor het programma Tattoo Trippers dat zo'n drie jaar geleden op tv was. Het doel van de reis? In een ander land je tatoeage laten zetten. Uiteindelijk koos de influencer voor de Engelse vertaling van plezier. Dat de spijt later komt, blijkt wel uit haar video.

In de vlog legt ze uit waarom ze precies afscheid neemt van de tatoeage en ’m laat weglaseren. Ook van haar andere plaatjes neemt Monica liever afstand. "Als ik nu in mijn vingers zou kunnen knippen, dan zou ik eigenlijk alle tatoeages laten verdwijnen. Aan de andere kant vind ik het leuk, omdat het kleine versiersels zijn die ik in verschillende periodes van mijn leven heb gezet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze kampt met slaapproblemen sinds inbraak

De tatoeage van Monica is nog wel te zien in de nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave. Samen met haar goede vriend Kaj Gorgels neemt ze voor het eerst de presentatie van het programma op zich, zoals je in de video hieronder kunt zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!