Jan Dulles Beeld © ANP

Jan Dulles over verlies dochter: 'Er zit een grote bak verdriet'

12 januari 2021 17:22

Het is de ergste nachtmerrie voor elke ouder, maar voor Jan Dulles (45) en zijn vriendin Caroline Mol werd die op 19 december werkelijkheid. Toen overleed hun drie maanden oude dochtertje Donna. De zanger heeft nu voor het eerst een interview gegeven over dit grote verlies.

"Wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten"

Jan Dulles ging samen met zijn collega's van de 3J's in gesprek met Typhoon op het Instagram-account De Tuin van 2021. De rapper vroeg Jan hoe het nu met hem gaat. "Het is heel moeilijk. Het is moeilijk", antwoordde Jan. "Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Zo moet je het een beetje zien."

Jan en Caroline worden gelukkig gesteund door mensen in hun omgeving. "Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

3JS spreken van 'rollercoaster' na overlijden dochter Jan Dulles

Jan plaatste een aantal dagen na de noodlottige dag een kort bericht op Instagram waarin hij iedereen bedankte voor alle steun die hij en Caroline mochten ontvangen. Sindsdien heeft hij geen bericht meer gedeeld. "Ik heb nog niks op social media gezet, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor."

De zanger greep daarom dit interview aan om te laten weten hoe het nu met hem gaat. "Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee." Ook bedankt Jan iedereen voor alle lieve berichten die hij heeft ontvangen. "Ik denk dat ik honderdduizenden berichten heb gekregen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles krijgt steun van BN'ers: 'Woorden schieten tekort'

Jan deelde op 19 december het verdrietige nieuws dat Donna plotseling is overleden. "We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Jan Dulles plotseling overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!