Beeld © ANP

Ex-vrouw Dr. Dre: 'Hij hield een pistool tegen mijn hoofd'

13 januari 2021 03:59

Nicole Young, de vrouw die al maandenlang in scheiding ligt met haar ex-man Dr. Dre (55), heeft laten weten dat de muziekproducer haar in 2000 en 2001 mishandeld en bedreigd heeft. Dre zou een pistool tegen Nicole's hoofd gehouden hebben, haar meerdere malen in haar gezicht hebben geslagen en door een deur heen hebben getrapt. Dit zou blijken uit documenten die Entertainment Tonight in handen heeft gekregen.

"Ik heb jarenlang in angst gezeten"

Dr. Dre heeft altijd ontkend dat hij Nicole zou hebben mishandeld, iets wat zij op haar beurt 'regelrechte leugens' noemt. Volgens haar was Dre zowel verbaal als fysiek agressief, wat ervoor heeft gezorgd dat ze tot op de dag van vandaag lijdt aan een post-traumatisch stress-syndroom.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dr. Dre betaalt maandelijks 1,8 miljoen euro aan ex-vrouw

Nicole zegt het nooit aangedurfd te hebben om de politie te bellen, omdat ze doodsbang was voor haar man. "Ik heb jarenlang in angst gezeten, omdat hij me controleerde en mishandelde. En nu wil ik dat hij gaat betalen, net zoals hij dat deed toen we getrouwd waren." Nicole eist een alimentatie van 1,8 miljoen euro per maand, iets wat Dre veel te ver gaat. Maar gezien zijn verzwakte fysieke toestand heeft de producer nu geen tijd voor 'gedoe' en stemt hij voorlopig in met Nicole's eisen.

Dr. Dre werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij een hersenbloeding kreeg. Hoewel de producer het naar omstandigheden goed maakt, moet hij het van de artsen rustig aan doen. Hij verblijft nog steeds op de intensive care afdeling, in afwachting van meerdere onderzoeken die hij moet ondergaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!