Brad Pitt poseert als model voor eigen wijnmerk

13 januari 2021 04:59

Hoewel Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (45) al een aantal jaar uit elkaar zijn, zijn ze beide nog steeds verbonden aan hun Franse wijnmerk Miraval. Het wijnhuis komt met een nieuwe fles op de markt, de Miraval Rosé Vintage 2020, die vanaf 1 februari in verschillende Amerikaanse winkels ligt. En om de verkoop een beetje op te stuwen, stond Pitt model voor de bijbehorende reclamecampagne. Dit meldt 'People'.

"Voor mij staat champagne gelijk aan iets feestelijks"

Brad, die al vanaf 2012 Miraval wijnen produceert, poseerde slechts een keer eerder voor zijn eigen label. Het ging toen om de rosé champagne die Miraval afgelopen zomer op de markt bracht. "Voor mij staat champagne gelijk aan iets feestelijks, kwaliteit, prestige en luxe. Maar rosé champagne is voor velen nog vrij onbekend. En daarom wil ik daar bekendheid aan geven."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Angelina Jolie krijgt tegenslag in vechtscheiding met Brad Pitt

Bij de nieuwe wijn van hem, én Angelina, was hij daadwerkelijk onderdeel van de marketingcampagne en dat deed hij niet eerder. Brad liet zich fotograferen door Lachlan Bailey, een fotograaf uit Los Angeles, om de komst van Miraval Rosé Vintage 2020 te 'vieren'. Pitt is te zien op een zwart-wit foto, geschoten aan een zwembad. De acteur hoopt zo wijnliefhebbers te overtuigen van het gevoel dat hij in de Franse Provence heeft: dat van levensgenieter.

Brad en Angelina startten hun bedrijf in 2012 en waren vrij snel succesvol. Toen ze in 2016 uit elkaar gingen, besloten ze hun Franse landhuis en bijbehorende wijngaarden te behouden en door te gaan met het produceren van hun wijn. Dit deden ze, volgens insiders, voor hun kinderen. "Als dit succesvol blijft, hebben de kinderen ook iets om op voort te borduren."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!