Beeld © ANP

Ali B over 'knokpartij' met Waylon: 'Geloof de leugens niet'

13 januari 2021 14:44

RTL noemt het verhaal dat Albert Verlinde dinsdag de wereld inbracht over een 'knokpartij' tussen Waylon (40) en Ali B (39) achter de schermen van 'The voice of Holland' grote onzin. "Wij begrijpen niet waar hij dit verhaal vandaan haalt", zo laat een woordvoerder weten. Ook Ali zelf heeft nu gereageerd.

"Het is pertinent onwaar"

Albert Verlinde beweerde dinsdagavond in Shownieuws nog heel wat anders. Volgens hem zouden Waylon en Ali B tijdens een pauze van de opnames het in de toiletruimte met elkaar aan de stok hebben gekregen. "Een echte, daadwerkelijke knokpartij. Er is echt geknokt tussen twee coaches. Echt met slaan. Bloed valt mee, maar er is wel echt geknokt en ze moesten uit elkaar gehaald worden. Het gaat om twee coaches, namelijk om Waylon en Ali B", aldus Albert.

Ali zelf druk die geruchten nu de kop in, net als RTL. Op zijn Instagram plaatst hij een foto waarop hij Waylon knuffelt. 'Geloof de leugens niet', schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maurice slaat Ali B 'knock-out' met hilarische opmerking in TVOH

"De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan", aldus de woordvoerder van RTL.

Eén van die felle dicussies zie je hieronder, wanneer Anouk hard uithaalt naar collega Jan Smit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!