Fabrizio Beeld © Videoland

Berichtje! Fabrizio is aan het daten met déze Love Island-ster

13 januari 2021 15:07

De relatie van Fabrizio Tzinaridis (28) liep afgelopen november op de klippen, maar dat weerhoudt de voormalig 'Temptation Island'-ster er niet van zijn hengel uit te hangen. En hij heeft al beet: 'Love Island'-babe Lisa Moerman (25). Aan 'HLN' vertelt de beauty dat ze druk aan het daten zijn.

"Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man"

Lisa en Fabrizio kennen elkaar al een tijdje, maar hadden nog nooit afgesproken. "We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker. Daarom besloten we om elkaar in het echt te zien. En dus hebben we nu een date gehad", laat ze weten. "Ik keek niet naar Temptation Island. Dus ik kon op basis van dat programma geen oordeel over hem vellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend

Omdat daten in tijden van corona niet altijd even makkelijk is besloten de tortelduifjes af te spreken in Gent en lekker te gaan wandelen. "Veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar." 

'Official' zijn ze nog niet, maar Lisa vindt Fabrizio zeker 'een toffe jongen'. "Ik sluit zeker niet uit dat het méér wordt", aldus de realityster. "Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-ster Aleks spreekt zich uit over Famke Louise

Lisa ging eerder op zoek naar de liefde in de villa van Love Island. Hoe dat ging zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!