Jaydi en Sonny Beeld © Tom Cornelissen

Zo zag Jaydi van Temptation Island er vroeger uit met kort pittig haar

17 januari 2021 12:34

'Temptation Island: Love or Leave'-deelnemer Jaydi (22) laat met haar verschijning heel wat hoofden omdraaien en wond in de realityshow zelfs binnen een paar afleveringen Pretty Ricky om haar vinger. Dat ze altijd al een knap koppie heeft gehad, blijkt wel uit de foto's op haar Facebook-pagina.

De oudste foto's op Jaydi's profiel dateren uit 2015, toen ze 17 was. Eén ding valt meteen op: de Temptation Island-kandidaat heeft gedurende haar leven flink geëxperimenteerd met kapsels. Zo is op één van de foto's een coupe te zien die je anno 2021 zou omschrijven als kort en pittig. Hieronder kijk je mee naar haar stijlevolutie gedurende de jaren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moet je zien: Jaydi van Temptation en zus net een tweeling

Ricky wist het zeker toen hij Jaydi zag: het was voor hem liefde op het eerste gezicht. Meer over hun prille liefde vertelt hij in onderstaande aflevering van Love Therapy. Ook sneert hij nog even naar Jaydi's (ex-)vriend Sonny, met wie ze het programma binnenkwam. "Hij zegt: ik zie niet voor me dat Jaydi binnen veertien dagen verliefd kan worden op iemand anders. Ik had maar drie dagen nodig."

Love Therapy: voor Ricky was het liefde op het eerste gezicht

09:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!