Justin Hartley en Chrishell Stause Beeld © ANP

Scheiding Justin Hartley en Chrishell Stause officieel rond

14 januari 2021 01:35

'This Is Us'-acteur Justin Hartley (43) is officieel gescheiden van 'Selling Sunset'-makelaar Chrishell Stause (39). Volgens 'E!' zijn de twee tot een overeenkomst gekomen over hun financiën, maar hebben ze daarbij ook getekend voor geheimhouding van de precieze inhoud van het scheidingscontract.

Het paar trouwde in 2017, na zo'n vier jaar samen. Eind 2019 vroeg Justin een scheiding aan. Chrishell werd die dag gefilmd voor realityserie Selling Sunset en was met stomheid geslagen na de actie van haar toenmalige echtgenoot. Ze verklaarde in de show: "Voordat we de kans hadden eruit te komen, had hij de scheiding al aangevraagd. Daar kwam ik achter doordat hij me een smsje stuurde. Drie kwartier later wist de hele wereld het."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather

De voormalige geliefden, die geen kinderen samen hebben, zijn inmiddels allebei gelukkig met een ander. Justin heeft een relatie met zijn voormalig The Young And The Restless-collega Sofia Pernas, en Chrishell kwam op de set van Dancing With The Stars professioneel danser Keo Motsepe tegen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Selling Sunset-ster Chrishell Stause vindt scheiding pijnlijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!