Fred van Leer en Patricia Paay in 'De TV Kantine' Beeld © RTL/Videoland

Applaus voor TV Kantine om 'hartverwarmende ode' Fred en Patricia

14 januari 2021 21:56

'De TV Kantine' heeft Fred van Leer (44) en Patricia Paay (71) flink in het zonnetje gezet. Het tweetal werd geëerd in het persiflageprogramma van Carlo Boszhard (51), Irene Moors (53) en Elise Schaap (38).

"Noem me een softie, maar ik krijg gewoon tranen in m’n ogen bij de slotscène"

In De TV Kantine kwam Robert ten Brink langs bij de Nederlandse koninklijke familie met een bijzondere boodschap. Die was speciaal voor Fred en Patricia. Het BN'er-duo heeft een niet al te fijn 2020 afgesloten en wordt dus geprezen voor hun 'kracht' in die barre tijden. Het bleek om een optreden te gaan van een aantal drag queens én niemand minder dan zangeres Glennis Grace. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie Huijbregts niet blij met TV Kantine-persiflage

De kijkers kregen er geen genoeg van en spreken vol lof over De TV Kantine op social media. 'Zo'n mooi eerbetoon', vindt er eentje. 'Noem me een softie, maar ik krijg gewoon tranen in m’n ogen bij de slotscène. Zo mooi', aldus een andere liefhebber. 'Wat een hartverwarmende ode aan Fred en Patricia', meldt een derde. Nog weer een ander vat het kort samen: 'Echt super!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden: De TV Kantine 'doet' RTL Boulevard

Er staat nog heel wat op de planning bij De TV Kantine. Carlo, Irene en Elise vertellen er alles over in de video hieronder. 

De TV Kantine is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!