Beeld © ANP

Saved By The Bell-icoon Screech ernstig ziek

15 januari 2021 01:48

Dustin Diamond (44), die Screech speelde in de Amerikaanse hitserie 'Saved By The Bell' uit de jaren 90, heeft kanker. De acteur is begonnen met chemotherapie.

Een woordvoerder van Dustin laat aan TMZ weten dat de 44-jarige in eerste instantie een knobbel in zijn hals voelde. In het ziekenhuis bleek dat de kanker is uitgezaaid naar de rest van zijn lichaam. De acteur werd afgelopen weekend opgenomen in het ziekenhuis waar de diagnose werd gesteld en de artsen gelijk met de behandeling startten.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Saved By The Bell deelt nieuwe trailer van reboot

Dustin is het enige castlid uit de originele serie dat niet te zien is in de reboot van Saved By The Bell die momenteel in de VS wordt uitgezonden op streamingservice Peacock. Na het einde van de sitcom en opvolger The College Years kreeg de acteur niet veel rollen meer. Wel trad hij nog zo nu en dan op als stand-upcomedian.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dit zijn de eerste beelden van de Saved by the Bell-reboot

In 2009 bracht Dustin het boek Behind The Bell uit, waarin hij met verhalen kwam over zaken die achter de schermen van de comedy zouden hebben plaatsgevonden. Hij liet zich daarbij nogal laatdunkend uit over zijn voormalige collega's. Later gaf hij toe dat veel van de verhalen niet waar of enorm overdreven waren. In 2015 kreeg hij een celstraf van vier maanden opgelegd voor zijn aandeel in een barruzie waarbij iemand werd neergestoken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!