Khloé, Kendall, Kourtney, Kim en Kylie Beeld © Getty Images

Kardashians geven duizenden euro's uit aan cadeaus crew

15 januari 2021 11:57

Afgelopen jaar werd bekend dat de familie Kardashian stopt met hun realityserie. Na 20 seizoenen, 256 afleveringen en 10 spin off-series, is dat het einde van een tijdperk. Na de allerlaatste aflevering heeft de familie dan ook de vaste crew hartelijk bedankt voor al hun harde werk. De 30 crewleden hebben allemaal een Rolex cadeau gekregen. En dat kostte de familie maar liefst 300.000 dollar, meldt 'TMZ'.

"We zullen de mooie herinneringen en talloze mensen die we hebben ontmoet voor altijd koesteren"

Afgelopen vrijdag nam de familie afscheid van hun populaire serie Keeping Up With The Kardashians. Het was een emotioneel moment voor de familie, de kijkers en de vaste crewleden die jarenlang achter de schermen hard werkten om er een spectaculaire show van te maken. En dat is de zusjes niet ontgaan. Naast de peperdure cadeaus kregen zij ook allemaal een persoonlijke speech waarin ze werden bedankt voor de geweldige tijd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim Kardashian weer zonder trouwring gespot op Instagram

Het is al een tijdje bekend dat de favoriete serie van velen gaat stoppen. Vorig jaar vertelde Kim dit via haar Instagram, waarbij ze schreef dat de beslissing met pijn in het hart was genomen. "We zijn iedereen die al die jaren heeft gekeken naar onze goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen meer dan dankbaar. We zullen de mooie herinneringen en talloze mensen die we hebben ontmoet voor altijd koesteren."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim Kardashian is terug na scheidingsgeruchten

Een reden voor het stoppen werd niet bekendgemaakt. Wel werd later bekend dat de familie een deal heeft gesloten met Disney. Dit zou vermoedelijk gaan over een nieuwe serie, maar dat is vooralsnog niet duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!