Joe Biden en Kamala Harris Beeld © ANP

Joe Biden en Kamala Harris brengen inauguratieplaylist uit

15 januari 2021 20:20

Ter gelegenheid van de inauguratie van aankomend president Joe Biden (78) op 20 januari, heeft Biden's Presidentiële Inauguratie Comité een speciale playlist uitgebracht. Op de lijst staan alle favoriete nummers van Biden en aankomend vice-president Kamala Harris (56), zo schrijft 'Rolling Stone' vrijdag.

Naast favoriete nummers, staan er ook zogeheten ‘walk-on’ nummers op de lijst. Deze nummers worden gebruikt wanneer de aankomend president of aankomend vice-president een podium op komt lopen. Biden zijn 'walk-on' nummer is 'We Take Care of Our Own' van Bruce Springsteen en voor Harris is dit 'Work That' van Mary J. Blige.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga en J-Lo treden op bij inauguratie Joe Biden

De playlist bestaat verder uit tientallen favoriete nummers van Biden en Harris. Zo kunnen luisteraars onder meer nummers van Kendrick Lamar, Salt-N-Pepa en Bill Withers terugvinden in de lijst.

Voor het uitbrengen van de playlist werkte het comité samen met verschillende bedrijven om ervoor te zorgen dat de playlist op alle grote streamingplatforms te beluisteren is. Ook is er een speciale gemixte versie van de lijst te vinden op Soundcloud.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Wintour reageert op ophef Vogue-cover met Kamala Harris

Vorig week was er minder reden voor feest in het Capitool:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!