Caitlyn Jenner en Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker en Kristin Davis in 'Sex and the City 2' Beeld © ANP/Warner Bros.

'Sex and the City voegt Caitlyn Jenner toe aan cast reboot'

17 januari 2021 15:33

De reboot van 'Sex and the City' kwam als een grote verrassing voor de fans. Helaas zat er wel een addertje onder het gras, want de geliefde Samantha, gespeeld door Kim Cattrall (64), weigert terug te keren in de show. Maar wie zal er nu naast Carrie, Miranda en Charlotte komen te staan? Volgens de meest recente geruchten duikt Caitlyn Jenner (71) op in het vernieuwde programma.

"Ze zou echt perfect zijn"

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis kruipen binnenkort weer in de huid van hun geliefde Sex and the City-personages. Helaas moeten de New Yorkse dames het zonder Kim Cattrall doen, die geroemd werd om haar rol als Samantha. Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbs vormen dus een trio wanneer de serie terugkeert bij HBO Max. De geruchtenmolen draait overuren hoe ze de leegte die Samantha achterlaat gaan opvullen. Het lijkt erop dat Caitlyn Jenner één van de pogingen gaat worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol

De Britse krant The Mirror meldt dat de oud-Olympiër geoogd wordt voor de reboot, omdat ze de diversiteit in Sex and the City willen opkrikken. Caitlyn, die transgender is, zou daar mede voor gaan zorgen. "Ze is al bijna 50 jaar een vast figuur in de media. Ze zou echt perfect zijn om in de serie te verschijnen", meldt een insider aan de krant. "Bovendien willen ze nieuwe gezichten in de show, maar dan wel mensen die de kijkers al kennen en waar ze om geven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Sex and the City lanceren trailer nieuwe Netflix-serie

Cynthia Nixon, die Miranda speelt in SATC, klaagde al eerder over het gebrek aan diversiteit in de sitcom. "Ik was altijd al verontrust over hoe eenzijdig het was", legde ze uit aan Grazia. "Zeker met hoeveel witte mensen erin voorkwamen, maar ook het kleine stukje New York dat zichtbaar was, waarbij het leek alsof iedereen welvarend was. Miranda's echtgenoot was de enige die weleens niet genoeg geld ergens voor had. Carrie misschien ook, maar dat was niet te merken aan hoe ze haar geld vervolgens uitgaf." 

De reboot van Sex and the City is eindelijk een feit

04:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!