René Le Blanc Beeld © ANP

René Le Blanc fan? Bied dan nu mee op een privéconcert

18 januari 2021 17:10

Speciaal om de Blue Monday-blues te verslaan komt René Le Blanc (52) met een ludieke actie voor fans. Vandaag verloot hij via een veilingplatform een privéconcert en geloof het of niet: fans hebben daar heel wat geld voor over.

Het zou gênant zijn om zo'n veiling te openen, terwijl geen haan ernaar kraait. Toch is het tegengestelde waar voor de zanger die inderdaad erg in zichzelf gelooft. Op het moment van publiceren staat er nog zes uur op de veilingteller en is er al een waanzinnig bedrag van 1.180 euro geboden door een fan die René wel erg graag in huis wil halen. 

De rijzende ster heeft uiteraard ook te kampen met de gevolgen van de coronacrisis. Maar binnenkort staat hij in ieder geval weer op het podium, hetzij in de woonkamer van een fan. René belooft een geheel coronaproof optreden van 30 minuten te geven aan de hoogste bieder. Ook een bod uitbrengen? Dat kan hier

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René Le Blanc: 'Ik ben de ster, dat ziet iedereen'

Zijn doorbraak dankt René aan John de Mol. Hoewel hij al jaren aan de muzikale weg timmert, is zijn grote succes vrij recent. "Ik hoorde dat John de Mol, toen de producenten bij hem aanklopten met het idee van een landelijke versie van Ik Geloof In Mij, over mij heeft gezegd: 'Die gozer wil ik op tv!' Ik ben de ster in die serie, dat ziet iedereen", aldus de zanger.

"Ik ben door de makers naar voren geschoven", gaat hij verder. "Ik heb wel gezegd: 'Luister, ik doe mee, maar het moet geen kopie worden van die serie van Omroep Gelderland.' Ik heb meegedacht over mijn verhaallijn: van het produceren van een single tot de presentatie daarvan. Ik heb al mijn managementkundigheid erin gegooid."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!