Connie Witteman Beeld © ANP

Connie Witteman wil nog 2 miljoen euro van inbraakverdachten

18 januari 2021 20:47

Connie Witteman (69) wil dat de drie mannen die worden verdacht van een inbraak bij de socialite in 2018 nog zeker 2 miljoen euro aan haar betalen. Dat zegt haar advocaat Anis Boumanjal tegen 'Shownieuws'. Het hoger beroep in de zaak diende maandagmiddag in Amsterdam.

"Wat mij betreft wordt die vordering zo spoedig mogelijk ingediend. Ik heb al contact gelegd met de officier van justitie. Ik ga er vanuit dat zij doende is om die aan te brengen", zegt Boumanjal tegen het SBS-programma.

De zangeres was in juli 2018 slachtoffer van een inbraak in haar appartement. De drie verdachten werden in februari 2019 veroordeeld voor de juwelenroof. Illias L. kreeg een celstraf van 24 maanden, Tarik A. 12 maanden en Yassin A. 6 maanden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman kondigt aan voorlopig met Instagram te stoppen

De drie mannen gingen in hoger beroep, omdat zij het niet eens waren met hun straf. Tegen verdachte Illias L. werd weer twee jaar geëist. De rechtbank doet over twee weken uitspraak in de zaak. De zaak tegen de twee andere verdachten is nog niet behandeld. Zij konden vanwege coronaklachten niet aanwezig zijn bij de zitting.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zaak inbraak Connie Witteman uitgesteld

Bij de inbraak in het appartement van Connie werden sieraden, horloges, contant geld en andere spullen meegenomen. De waarde hiervan was bij elkaar zo'n 2,8 miljoen euro. Sommige van die spullen waren van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Een deel van de spullen werd vorig jaar teruggevonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!