Beeld © ANP

Scheiding Kim Kardashian en Kanye West lijkt nu echt nabij

19 januari 2021 04:59

Volgens bronnen zouden Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) definitief gestopt zijn met huwelijkstherapie en lijkt hun samenzijn nu toch echt tot een einde te komen. Hoewel de twee nog steeds veel van elkaar zouden houden, zien ze simpelweg geen uitweg meer. Dit meldt 'People'.

"Ze hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk te laten slagen, maar het gaat gewoon niet meer"

"Kanye heeft deze week afgesproken met zijn advocaten om de scheiding in goede banen te leiden. Ze willen er allebei geen 'vechtscheiding' van maken, omwille van hun vier kinderen. Ze hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk te laten slagen, maar het gaat gewoon niet meer," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bedrijf Kanye West sleept oud stagiair voor de rechter

"Kim en Kanye adoreerden elkaar en hun gezinsleven, maar zijn toch uit elkaar gegroeid. Kim is een stuk onafhankelijker geworden en dopt haar eigen boontjes. Zij wil met de kinderen in Los Angeles blijven wonen, dichtbij haar familie, om hen een gestructureerd leven te geven. Kanye heeft andere idealen, die niet meer overeenkomen met die van Kim. Ze zijn heel verdrietig om hun breuk, maar beseffen zich beide dat ze beter af zijn zonder elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian stopt kersttraditie: 'Wil pauze inlassen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!