Beeld © ANP

Gigi Hadid open over ontdekken zwangerschap en misselijkheid

19 januari 2021 15:41

Vier maanden na haar bevalling vertelt Gigi Hadid (25) voor het eerst over haar zwangerschap. Nadat in september bekend werd dat zij en haar geliefde Zayn Malik (28) trotse ouders zijn geworden van een dochtertje, zwegen ze verder over het ouderschap. Nu blikt ze voor het eerst op Twitter terug op de tijd dat de baby nog in haar buik zat.

"Ik was toen kotsmisselijk achter de schermen"

Nadat moeder Yolanda Hadid aan RTL Boulevard verklapte dat haar oudste dochter zwanger was, verspreidde het nieuws zich razendsnel wereldwijd. Gigi en Zayn hielden hun lippen zelf echter stijf op elkaar en zelfs nu is er nog vrijwel niemand op de hoogte van de naam van het kindje. Voor het eerst doet Gigi nu eindelijk haar mond open, en dat doet ze meteen voor haar miljoenen Twitter-volgers. Ze neemt hen voor het eerst mee terug in de tijd naar toen ze erachter kwam dat ze zwanger was. 'Mijn kleine meisje zat daarin', schrijft Gigi naast een foto van zichzelf tijdens Parijs Fashion Week. 'De dag voor de Tom Ford-show kwam ik erachter. Ik was toen kotsmisselijk achter de schermen.' Tijdens de Fashion Week liep ze met haar ongeboren spruit de Jacquemus-show en liep ze op de catwalk voor Burberry.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gigi Hadid trakteert fans op oude zwangerschapsfoto's

Het was niet makkelijk voor Gigi om tijdens deze grote shows zwanger te zijn. Gelukkig wist ze samen met haar moeder een oplossing te bedenken voor haar misselijkheid. 'Ik leerde dat ik het een beetje kon beheersen als ik voortdurend at, dus mijn moeder pakte voor iedere show wat snacks in.' Haar lievelingseten? 'Alles met bagels en extra cream cheese', verklapte ze al eerder aan talkshow-host Jimmy Fallon. 'Maar ook chocolade brownies. Voor het ontbijt zuurdesem brood met tomaten, olijfolie salades met heel veel peper en zout. En Zayns spareribs met frietjes. Alleen waren bagels tijdens de fashion-maand in Europa moeilijk te vinden, dus at ik brood met Nederlandse kaas.' 

Gigi en Zayn zijn van plan hun dochtertje de eerste maanden op te voeden in het huis van het model in Pennsylvania, waar ze kunnen genieten van volledige privacy.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ochtend of niet, Zayn Malik steekt jointje op tijdens promotie album

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!