Beeld © ITV

Prachtige Prince Charming-villa is te huur... maar dat kost wat

19 januari 2021 16:36

Het eerste seizoen van 'Prince Charming' is bijna afgelopen, maar nagenieten kan straks beter dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat de reisrestricties zijn opgeheven, tenminste. Het droomhuis waar de vrijgezelle mannen hebben verbleven is namelijk gewoon te huur! Voor het schamele (ahum) bedrag van € 5.358 per week kunnen jij en je vrienden na de pandemie eens even helemaal tot rust komen in de droomachtige villa Il Palazzo in Sicilië.

In Prince Charming is de 29-jarige Marvin op zoek naar de man van zijn dromen. Morgen staat alweer de allerlaatste aflevering van dit spannende seizoen op Videoland en vele kijkers vragen zich af: wie neemt Marvin mee naar huis? Eén ding is zeker: de prins op het witte paard heeft de connectie gevonden. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Déze Prince Charming-kandidaten kenden elkaar al vóór de show

Kijkers vragen zich echter niet alleen af wie met wie eindigt, ook zijn ze erg te spreken over het prachtige Il Palazzo waar de mannen zich in verblijven. Nou, RTL Boulevard zocht het uit. Wat blijkt? De villa is gewoon te huren. Het paleisje heeft maar liefst tien kamers, vijf slaapkamers en vijf badkamers én vanuit de slaapkamers en het zwembad kun je dagelijks genieten van een prachtige zonsopkomst boven zee. Je kunt het kasteeltje hier huren. 

Op het antwoord wie Marvin mee naar huis neemt, moeten de kijkers nog even wachten. Het is in ieder geval niet Mitchel. Na de zoveelste confrontatie in Il Palazzo besloot de rasentertainer zijn koffers in te pakken en koos hij voor een dramatische exit. In deze aflevering van Date or No Date? blikt hij terug op zijn stormachtige avontuur:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!