Kylie Jenner Beeld © Getty Images

Kylie Jenner afgebrand na showen badkamer: 'Stuur loodgieter'

19 januari 2021 19:05

Mensen zien vaak groen van jaloezie wanneer Kylie Jenner (23) weer eens pronkt met haar luxueuze leven op Instagram. Maar haar badkamer, waar ze zelf verknocht aan is, valt daar niet onder. Op social media wordt de realityster volledig afgemaakt om haar miezerige straaltje.

"Kylie leeft zo stressvrij dat zelfs haar water geen druk voelt"

Kylie woont ergens in de Holmby Hills van Calabasas, Californië. Het stekkie heeft de 'miljardair' zo'n 36 miljoen dollar gekost om te kopen, maar zoals elke KarJenner betaamt, heeft ze de sloopkogels ingehuurd om alles naar wens te maken in de villa. Zo ook haar riante badkamer, waarvan de douche eigenlijk een kamer an sich is. De realityster deelde de beelden via haar Instagram Story, maar kon niet rekenen op een lofzang. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stalker Kylie Jenner krijgt omgangsverbod van rechter

De douchecabine van Kylie valt namelijk niet in de smaak bij haar fans. 'Waarom ziet Kylie's douche er zo shit uit? De waterdruk én die douchekop. Iemand moet maar snel een loodgieter voor haar bellen', reageert er eentje op Twitter. 'Dat mijn waterdruk er beter uitziet dan die van haar geeft me toch een beetje hoop', aldus een ander. 'Kylie leeft zo stressvrij dat zelfs haar water geen druk voelt', geint er nog eentje. 'Dit is één van de grappigste dingen die ik heb gezien', meldt weer een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Scott en Kylie Jenner delen speelgoed uit aan kinderen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner belaagd door dierenrechtenactivisten

Kylie kan zich gaan focussen op haar douchekop, maar er ligt pas echte druk op haar oudere halfzus Kim. De realityster zou in scheiding liggen met haar man Kanye en dat sloeg in als een bom in Amerika. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!