Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Relatiecrisis Kim en Kanye vastgelegd voor realityshow

20 januari 2021 05:17

De relatieproblemen van Kim Kardashian (40) en echtgenoot Kanye West (43) zullen uitgebreid aan bod komen in realityserie 'Keeping Up With The Kardashians'. Dat meldt een insider aan de 'New York Post'.

"De Kardashians willen nog een keer knallen"

Volgens de bron is de huwelijkscrisis van de twee een van de grote verhaallijnen in het laatste seizoen van de reallifesoap rond de familie. "De Kardashians willen nog een keer knallen", zo stelt deze persoon. "Ze hebben segmenten gedraaid waarin Kim haar huwelijksproblemen bespreekt. Maar iedereen die bij het programma betrokken is moet een geheimhoudingscontract tekenen, want de afleveringen worden pas later in 2021 uitgezonden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Scheiding Kim Kardashian en Kanye West lijkt nu echt nabij

De afgelopen weken meldden verschillende showbizsites dat het huwelijk van Kim en Kanye op springen staat. De twee zouden al niet meer bij elkaar wonen en in onderhandeling zijn over de voorwaarden van een scheiding. De realityster en de rapper waren zeven jaar getrouwd. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (7) en Chicago (3) en zoons Saint (5) en Psalm (1).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!