Miley Cyrus Beeld © ANP

Miley Cyrus vindt relaties met vrouwen prettiger

20 januari 2021 10:40

Miley Cyrus zegt dat ze haar rol in een relatie met een vrouw prettiger vindt dan haar rol in een relatie met een man. De 28-jarige zangeres wordt steeds opener over haar zoektocht naar haar eigen seksualiteit. Zo zegt ze ook dat ze veel enthousiaster wordt van het vrouwelijke lichaam dan het mannelijke. "Iedereen, denk ik, kan het erover eens zijn dat het mannelijke geslacht sinds de oudheid prachtige sculpturen oplevert. Verder ben ik niet zo geïnteresseerd", aldus Miley.

"Iedereen weet dat borsten mooier zijn dan ballen"

"Ik hou van piemels als kunstwerken. En van sculpturen, ik hou van de vorm, ik denk dat het er heel goed uitziet op een tafel", gaat ze verder in het interview met de podcast Call Her Daddy. Ook merkte ze op: "Iedereen weet dat borsten mooier zijn dan ballen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus in rouw om overleden 'beste vriendin'

In het gesprek legt Cyrus ook uit waarom ze zich prettiger voelt in een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. "Ik voelde me meer een gelijke aan de vrouwen waarmee ik was. De rol paste me beter, omdat ik in relaties met mannen ook vaak een dominante positie had", zegt de zangeres. Vorig jaar gingen Cyrus en haar ex, acteur Liam Hemsworth (31), uit elkaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!