Marly van der Velden Beeld © ANP

Marly onthult op spectaculaire wijze geslacht derde kindje

20 januari 2021 11:38

Marly van der Velden (33) en haar vriend Mike Meijer weten eindelijk welke kleur muisjes zij op hun beschuitjes kunnen gaan serveren. De 'GTST'-actrice deelt op Instagram namelijk een video van haar gender reveal.

"Hotel Huis ter Duin had voor ons een bijzondere manier om het geslacht te onthullen"

De soapie pakte flink uit voor het onthullen van het geslacht van baby nummer 3. 'Hotel Huis ter Duin had voor ons een bijzondere manier om het geslacht te onthullen', schrijft Marly bij de video. Op de video is te zien hoe het hele hotel met behulp van verlichting blauw wordt gekleurd. Een jongen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marly van der Velden zwanger van derde kindje: 'Zo dankbaar'

Marly en Mike hebben samen al twee meiden: Sammy-Rose en Jackie-Rey. Nu moet het stel dus een dubbele naam voor een jongetje gaan bedenken. 

In december kondigde de actrice aan opnieuw in verwachting te zijn. 'Zwanger! Nummer 3 op komst. En wow, wat ben ik dankbaar. Naast mijn allerliefste twee dochters komt er nog een kleine. Zo gewenst, zo welkom.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon Jackson Hooi: 'Als Marly stopt, verlaat ik GTST ook'

In het fictieve soapdorp Meerdijk krijgen de inwoners ook te maken met een zwangerschap, een tienerzwangerschap wel te verstaan. Daarmee snijden de makers van GTST een heftig onderwerp aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!