Hans Klok Beeld © ANP

Hans Klok trapt Avondklokshow van 100% NL af

21 januari 2021 09:27

Hans Klok (51) heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. De illusionist gaat de eerste uitzending presenteren van een nieuw en tijdelijk radioprogramma bij 100% NL, 'De Avondklokshow'.

"Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor"

De tijdelijke show gaat van start zodra de Tweede Kamer instemt met de maatregelen voorgelegd door het demissionaire kabinet, waaronder een avondklok van 20.30 uur tot 04.30 uur. De Avondklokshow is dan vanaf zaterdag te horen op de radiozender van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok denkt: 'Deel kapitaal Siegfried & Roy blijft in Vegas'

"We waren al een tijdje in overleg, maar nu mag ik het dan toch eindelijk aan de grote klok hangen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik de eerste Avondklokshow op 100% NL mag presenteren", zegt de illusionist over de show. "Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor."

In de show komen spelletjes, verhalen en muziek aan bod. 100% NL-dj Stephan Jacobs begeleidt Klok en neemt daarna het stokje over. "100% NL wil in deze lastige tijd nog meer positiviteit brengen. Nu veel luisteraars 's avonds verplicht thuis moeten blijven, bieden wij ze ook 's avonds extra entertainment", aldus Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok is terug in Nederland en hoopt op tv-werk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!