Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Na jaren geblokkeerd te zijn: president volgt Chrissy Teigen

21 januari 2021 10:42

Model Chrissy Teigen (35) heeft er een nieuwe volger bij op Twitter en daar is ze maar wat blij mee. Niemand minder dan de kersverse president van Amerika Joe Biden (78) volgt haar nu. Met een screenshot van de accounts die Biden volgt en het bijschrift "OH MY GOD", maakt ze duidelijk hoe blij ze daarmee is.

"Ik ben vier jaar lang geblokkeerd door de president"

Nu Biden is geïnaugureerd als 46e president van de Verenigde Staten, heeft hij op Twitter toegang tot het account @POTUS, dat staat voor President of the United States. Daar volgt hij op het moment dat Teigen woensdag het screenshot deelde, elf mensen. Tien daarvan zijn accounts van mensen gerelateerd aan het Witte Huis of de president zelf, zoals zijn vrouw Jill Biden en vicepresident Kamala Harris.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen stopt dankzij boek met alcohol drinken

Slechts één account valt buiten die cirkel rondom de president, en dat is het account van Christine Teigen, de echte naam van het model. Enthousiast deelt zij dit nieuwtje met haar 13,5 miljoen volgers op Twitter. Het aantal volgers voor het account van de president @POTUS staat donderdagochtend op bijna 5 miljoen.

Chrissy Teigen sprak zich de afgelopen jaren fel uit tegen president Donald Trump en dat leverde haar een blokkade op vanuit het account van Trump. Daarom vroeg ze Joe Biden gisteren meteen even of hij haar wél wilde volgen. "Hallo Joe Biden, ik ben vier jaar lang geblokkeerd door de president. Wil je mij volgen, alsjeblieft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen wil nooit meer zwanger raken: 'Doet me pijn'

Chrissy tagde het persoonlijke account van de president, maar werd dus terug gevolgd met het officiële presidentiële account.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!