Amanda Bynes Beeld © Instagram @matteblackfragrance

Getroebleerde Amanda Bynes is nu rapper en dit is haar debuut

21 januari 2021 11:54

Als kindster boekte Amanda Bynes (34) enorme successen en die zette ze als volwassene nog even door met hoofdrollen in 'Hairspray', 'She's the man' en 'What a girl wants'. Haar positie als beroemde actrice hield door gebruik van verdovende middelen en geestelijke problemen helaas geen stand. Na wat arrestaties en een opname in een kliniek besloot Amanda zich te focussen op mode, al blijkt dat niet haar enige passie. Ze gaat nu voor een complete carrièreswitch en probeert haar eerste hit te scoren als rapper.

"Ik ben in de war"

Het is alweer bijna negen jaar geleden dat Amanda van haar voetstuk viel. De actrice had als kind een eigen show op Nickelodeon en schitterde in meerdere romcoms, maar nadat ze betrapt werd achter het stuur met een slok teveel op, ging het snel bergafwaarts. Ze verloor haar rijbewijs, draaide de bak in wegens marihuanabezit en werd uiteindelijk in een psychiatrische inrichting opgenomen en gediagnosticeerd met  een bipolaire stoornis. Daarna lukte het haar om haar leven weer op de rit te krijgen. Ze schreef zich in voor een mode-opleiding en behaalde daar haar diploma. Helaas begon ze in 2019 toch weer verontrustend gedrag te vertonen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes na maanden behandeling 'weer op goede spoor'

Nu doet ze een gooi naar het popsterrendom. Amanda heeft namelijk een voorproefje gegeven van een nieuwe single 'Diamonds'. Wanneer Amanda's fans 'Diamonds' op Spotify kunnen beluisteren is nog niet duidelijk. "Diamanten, diamanten om mijn nek, om mijn pols", rapt de actrice in het nummer, waar de relatief onbekende artiest Precise ook op te horen is. Het voorproefje valt tot nu toe niet echt in de smaak. 'Ik ben in de war. Waar heb ik net naar geluisterd?' vraagt één YouTube-reageerder. 'Hilarisch slecht', vindt een ander het. 'Dit móét een grap zijn', oordeelt een derde. Je beluistert het lied hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Getroebleerde actrice Amanda Bynes 'toch niet zwanger'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!