Beeld © Twitter @Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger viert vaccinatie met Terminator-quote

21 januari 2021 13:30

Het vaccineren is ook in de Verenigde Staten al enige tijd aan de gang en onder anderen Arnold Schwarzenegger (73) mag zich een van de gelukkigen noemen die ingeënt is tegen corona. Afgelopen dinsdag riep Los Angeles County 65-plussers op om zich tegen COVID-19 te laten inenten en de 73-jarige Terminator-acteur was een dag later al aan de beurt.

"Ik ben nog nooit zo blij geweest om in de rij te staan"

De filmster deelde afgelopen woensdag een video van zichzelf terwijl hij gevaccineerd werd op de parkeerplaats van het Dodgers Stadium. 'Come with me if you want to live', schreef de voormalig gouverneur bij zijn bericht, wat verwijst naar de beroemde Terminator-quote. 'Vandaag was een goede dag. Ik ben nog nooit zo blij geweest om in de rij te staan. Als je in aanmerking komt, sluit je dan aan bij mij en meld je aan voor je vaccinatie', aldus Arnold. 

 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Arnold Schwarzenegger en Clint Eastwood sluiten 2019 sportief af

In de video is te zien hoe Arnold in zijn auto wordt geprikt, waarop de vrouw die hem prikt hem feliciteert. "Ik heb zojuist mijn vaccinatie gekregen", vertelt hij met een mondkapje op. "Ik zou het iedereen aanraden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!