Waylon, Samantha Steenwijk en Ali B Beeld © ANP

Samantha Steenwijk vond Ali B 'intimiderend' in ruzie met Waylon

21 januari 2021 14:21

Nederland is inmiddels wel weer bijgekomen van de ruzie tussen Ali B (39) en zijn 'The voice of Holland'-collega Waylon (40), maar oud TVOH-finalist Samantha Steenwijk (34) nog niet. Zij keek met verbazing naar het uitgelekte fittie-fragment, vertelt ze bij 'Veronica Inside' op Radio Veronica.

"Ik vond het echt heel dreigend"

Ali B en Waylon kregen het met elkaar aan stok tijdens de blind auditions van The voice of Holland. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat dat naar buiten zou komen, maar ter plekke gemaakte beelden vonden hun weg naar het wereldwijde web. Samantha, die zelf in 2017 in de finale stond van de zangwedstrijd, heeft ze ook gezien en schrok van de rappers felheid. "Ik had het niet geaccepteerd als hij zo boven mij had gehangen", vertelt de zangeres bij Veronica Inside

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uitgelekt: de verhitte ruzie van Ali B en Waylon tijdens TVOH

"Ik vond het echt heel dreigend", gaat Samantha verder. Ze keek met bewondering naar Waylon en hoe hij 'zo lief op zijn stoel bleef zitten'. "Als iemand zo over me heen zou hangen, zou ik toch zeker in ieder geval wel even opstaan", verklaart ze. "Ik vond het heel intimiderend. Ik vond Waylon echt heel erg rustig blijven." Inmiddels is de ruzie opgelost, maar het is nog altijd onduidelijk wat er precies misging tussen de twee coaches. "Ik vind het jammer dat ik er niet bij was", lacht Samantha, die haar bak popcorn blijkbaar al klaar heeft staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B reageert op uitgelekt filmpje verhitte discussie met Waylon

Programmadirecteur Peter van der Vorst is met de mannen om de tafel gaan zitten om alles uit te spreken. Hoe dat verliep, zie je in de video hieronder. 

Peter van der Vorst laat zich uit over ruzie Ali B en Waylon

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!