Beeld © ANP

Ali B: 'Waylon en ik hadden al eerder ruzie'

21 januari 2021 23:10

Het was begin januari niet de eerste keer dat Ali B (39) en collega Waylon (40) fikse ruzie hadden, vertelt de rapper in 'Shownieuws'. Begin januari lekte een video van de twee uit waarop een flinke woordenwisseling te horen was. "We hebben ons akkefietje gehad, voor de tweede keer. Dat gebeurde een paar jaar geleden ook al", aldus Ali B in het programma.

"We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten"

"Ik snap dat als die beelden lekken, mensen dat niet zien aankomen. Voor ons gebeurde dat tijdens privétijd: tussen de opnames door", vervolgt hij. "Waylon en ik moesten er gewoon om lachen. Wij weten wat er aan de hand is. Waylon en ik werken al zo lang samen en met echte vrienden krijg je weleens ruzie, het was al heel snel weer goed tussen ons."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Samantha Steenwijk vond Ali B 'intimiderend' in ruzie met Waylon

Het verbaast Ali niet dat er zoveel ophef rondom de ruzie is ontstaan. "Er wordt commotie om minder gemaakt", zegt hij daarover. Op de vraag of hij een gesprek heeft gehad met zijn baas Peter van der Vorst zegt hij: "Nee, dat heb ik niet gehad. Toen het is gebeurd, heb ik uitgelegd wat er gebeurd is."

Ali B en Waylon kregen eerder deze maand tijdens de opnames van The Voice of Holland flinke woorden. Even gingen de geruchten rond dat het ook fysiek werd, maar dat ontkrachtte Ali B vrijwel direct. Over de inhoud van de 'discussie' wilde Ali het niet hebben. "We waren het ergens niet over eens en zijn allebei emotionele gasten. Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was, maar het is allemaal verbaal 'Ali Verbali' gebleven", aldus de rapper.

Hieronder zie je de beelden van de ruzie.

Uitgelekt: de verhitte ruzie van Ali B en Waylon tijdens TVOH

04:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!