Beeld © ANP

Gigi Hadid maakt eindelijk naam van dochtertje bekend

22 januari 2021 05:06

Vier maanden na de geboorte van haar dochter met Zayn Malik (28) heeft Gigi Hadid (25) eindelijk de naam van de kleine bekendgemaakt. Het half-Nederlandse model voegde donderdag aan haar Instagram-bio toe: 'Khai's moeder'.

"Er is geen baan ter wereld als deze!"

Het moederschap bevalt Gigi goed, zo liet ze vorige maand weten in haar Instagram Stories. 'Er is geen baan ter wereld als deze!' aldus Gigi, die het najaar op de boerderij van haar moeder Yolanda doorbracht met Khai en Zayn. 'Het was heel bijzonder om deze tijd samen te beleven, we leefden echt in het moment.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gigi Hadid open over ontdekken zwangerschap en misselijkheid

Ook Yolanda is dolblij met haar rol als oma. 'Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige meisje. Alsof er een engeltje van boven naar ons gestuurd is. Het is geweldig om oma te zijn', liet de geboren Papendrechtse al eens weten. Op de verjaardag van Yolanda eerder deze maand schreef Gigi in een post: 'Ze is de beste moeder en oma die we ons kunnen wensen.' Ze gebruikte daarbij het Nederlandse woord 'oma', zoals ze dat ook altijd deed bij haar eigen oma Ans, die in 2019 overleed.

Alhoewel Gigi en Zayn al meerdere kiekjes hebben gedeeld waarop een handje of voetje van kleine Khai te zien is, tonen ze het gezicht van het meisje niet op social media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!